Старши треньорът на коментира равенството на своя тима с .

...
Старши треньорът на коментира равенството на своя тима с .
Коментари Харесай

Томаш: Трябва да използваме моментите, когато ни подценяват

Старши треньорът на разяснява равенството на своя отбора с. Двата отбора си вкараха по един път и приключиха 1:1 на " Лаута ".

" Това е точка. Ние изтървахме 2 точки против, само че можеше и да загубим едната. Изтървахме 2 точки против Локо (Пд), само че можехме и през днешния ден да загубим. Аз приветствам момчетата, те се раздадоха. С много смесени усеща съм, тъй като удар без топка пред очите ми не се глоби, по-късно имаше и опит за още един удар без топка, само че няма смисъл, не желая да разясня съдийството.
Не извинявам постъпката на Здравко поради репликите. Нямаме право да си изпускаме нервите. В трети мач получаваме трети червен картон. Никакви проблеми нямаме с дисциплината, момчетата постоянно ме гледат в очите, като им приказвам. Отдавам ги тези картони по скоро на желанието.

Не знам какъв брой чисти обстановки създаваха Локомотив, само че всичко е логика на психиката, мачът можеше да тръгне и в двете направления. Аз и екипа сме наясно с качествата на футболистите, казусът е, че те се подценяват, има психически проблем. Ние губим към този момент 4 точки, от което съм обиден. Допуснахме гол, те имат и една греда, само че не се сещам за друга тяхна обстановка. От тях имаше подценяване, само че ние би трябвало да използваме тези моменти.

Моето непретенциозно мнение е, че в нашето състезание тимът, който жеале повече и е постоянно на макс на опциите си, може да победи всеки. Първенството е забавно.

Голям проблем е в България: 20-годишен футболист, нашумял, има 6 гола, момче, което може да пораства. Но когато стартират около теб всички да ти приказват какъв брой си популярен, не си крепко стъпил на земята. Тук идва моята роля, през днешния ден Боруков бе предан на най-много. Питайте него дали остава в тима, има още 2 дни.

Ние нямаме богат избор от футболисти, излизаме и играем. Нашата цел е да останем в efbet Лига, Купата е единствено бонус ", съобщи Томаш.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР