Старши треньорът на Карло Анчелоти говори преди дербито срещу от

...
Старши треньорът на Карло Анчелоти говори преди дербито срещу от
Коментари Харесай

Анчелоти разкри състоянието на Бейл и Бензема преди Атлетико

Старши треньорът на Карло Анчелоти приказва преди дербито против от Ла Лига. " Белият балет " има 10 точки задатък пред своя противник и победа би дала още по-голяма убеденост на тима.
" Не съм ставал първенец и това единствено ме стимулира в допълнение да печеля купата. Евентуален трофей бих го оценявал като всеки един в кариерата ми. Шампионската лига е най-важната конкуренция в Европа и в света. Ла Лига също е значима ", стартира Анчелоти.
Засега само се оправяме по-добре от останалите. Но шампионатът не завършва в този момент, а ни остават още шест месеца. Не знам какво ще се случи в бъдеще. Миналото няма значение, а единствено това, което следва. Просто ще имаме 3 точки повече от съперника, който обаче ще се бори до последно да стане първенец. Не желая да слагам тима си под ненужно напрежение. Това са единствено три точки. Би било хубаво да спечелим, само че нищо повече.
Бейл ще бъде в групата. По време на тренировките той сподели предпочитание да играе, стимулиран е. Бензема тренира добре, на следващия ден (б.р. - днес) отново ще го направи. Само Себайос не тренира към този момент. Трябва да поздравя медицинския щаб за работата му.
Статистиката сочи, че това са 3 точки. Има и прочувствена страна, който спориш с директен съперник. Ясно е, че това ще усили напрежението, а и почитателите се вълнуват. Атлетико промени характерностите на самите футболисти. Вече там има играчи, които са по-силни като характерности. Но пък и предходният нрав на тима е налице. Бих взел оттова Гризман, Луис Суарес, Де Пол... Отборът разполага и със бранители, които одобрявам.
По принцип най-трудното е да оставиш който и да е състезател измежду запасите. А и става по-сложно, в случай че той е сериозен експерт в това, което прави ", сподели Анчелоти.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР