Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай

...
Старши треньорът на женския баскетболен тим на Монтана 2003 Николай
Коментари Харесай

Николай Господинов: Не успяхме да отговорим на агресията на Цинкарна

Старши треньорът на женския баскетболен отбор на Монтана 2003 Николай Господинов съобщи, че триумфът на словенския Цинкарна (Целе) с 95:50 в Адриатическата лига е бил изцяло подобаващ.
 Монтана 2003 отстъпи пред словенския Цинкарна в Адриатическата лига Монтана 2003 отстъпи пред словенския Цинкарна в Адриатическата лига
" Заслужена победа на тима на Цинкарна (Целе). Доминираха във всеки един аспект от играта. Не успяхме да се оправим и да отговорим на експанзията им, която имат на тяхната пресираща отбрана. Изключително физически силов отбор и тела с необикновен атлетизъм. На база на тази експанзия провокираха 28 неточности и вкараха 34 точки точно от неточности. Не можахме да спечелим битката под коша. Имат 25 битки в нахлуване, от които са вкара 19 точки ", разяснява Господинов пред офиалния уебсайт на шампионата след мача в Монтана нощес.

" Определено те са най-хубавият тим в лигата, класата им е голяма. Не желая да звучи като опрощение, само че имахме здравословни проблеми и три дни преди мача шест от девойките бяха с температура, повръщане и разстройство, тъй че и това се отрази на нашата сила и мощ. Трябва да си извадим изводите, да създадем един добър разбор и да се върнем на вярната посока. Поздравления още веднъж за тима на Цинкарна (Целе) ", приключи Николай Господинов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР