Старши треньорът на изказа мнението си след млача на “сините”

...
Старши треньорът на изказа мнението си след млача на “сините”
Коментари Харесай

Стоянович: Времето ни притиска за нови попълнения, имаме нужда от спортен директор

Старши треньорът на изрече мнението си след млача на “сините” против Копер. Столичния отбор победи с 2:1, а експертът разяснява и селекцията в тима. Според Стоянович би било добре, в случай че в клуба има състезателен шеф, който да оказва помощ на Левски в прехвърлянията.

“Доволен съм от първото полувреме. Бяхме нападателни и бързи, имахме положения. Не съм удовлетворен по какъв начин приключихме, би трябвало да сме по-спокойни. Второто полувреме бяхме на по-ниско движение. Сърдит съм, че отново допуснахме гол от статично състояние.

Много тренировки имахме, само че в този момент идва миг, когато ще работим повече тактически. С Мартин сме деликатни, да не бързаме, имаше някаква болежка, някаква остаряла травма, по тази причина и Райнов не игра през днешния ден.

Надявам се да има нови футбилисти, споделил съм какво желая. Търсим играчи на позиции, търсим качествени играчи, само че аз не съм скаут. Трябва да имам и помощници, които да търсят играчи, които да ни оказват помощ. Но губим време и би трябвало да се работи бързо. Трябва да се намерят верните играчи и да знаем какво желаеме.

Радвам се, че имаме доста перспективни юноши, Асен и Ники Архангелов имат доста зрялост. Харесва ми, че имат спокойност в играта си, уповавам се, че ще се развиват в вярната посока.

Добре е, че се разписаха и двамата нападатели. Дано бъде единствено по този начин, само че това не е допустимо. Давам късмет на всички. Насиру има качества, удовлетворен съм от него през днешния ден. Дано продължава по този начин. 4-4-2 или 4-2-3-1 изискват крила, а аз имам единствено две. Ако желаеме да играем в тази скица, би трябвало да търсим играчи на тези позиции.

Гледали сме крило. Има скорост, има качества, само че има проблеми с някакви документи и с пътуването. Надявам се скоро да дойде. На медицинските тестванията бе всичко наред при испанския полузащитник. Господин Сираков има положителни връзки с Испания, имаше положителни мнения за него. Надявам се да има темперамент, бил е капитан, бил е младеж на.

Не знам какво става с крайния бранител, който искахме на проби. Търсим на тази позоция, тъй като имаме единствено, на не му е комфортно да играе там. Казвал съм на клуба какво е добре да се направи.

Така е, това е стиауцията. Аз и Живко Миланов търсим играчи и ги виждам по видео. Трябват ни сигурно някакви оферти, с цел да се облекчи нашата работа. Така ще можем да реагираме по-добре като клуб, в случай че има състезателен шеф. дава обещание, че ще има попълнения на тези позиции, които желаеме, само че едно е предпочитание, друго е опция и финанси. Трябва да се реагира по-бързо. Направили сме проект, разбори и стратегии. Харесват ми тези момчета, които са тук”, съобщи Стоянович.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР