Старши треньорът на италианския Милан Стефано Пиоли призна, че тимът

...
Старши треньорът на италианския Милан Стефано Пиоли призна, че тимът
Коментари Харесай

Треньорът на Милан: Разочаровани сме

Старши треньорът на италианския Милан Стефано Пиоли призна, че отборът е отчаян да завърши присъединяване си в Шампионската лига през сегашния сезон. Милан победи британския Нюкасъл с 2:1 като посетител в последна среща от група F, само че приключи на трето място с 8 точки, изоставайки от втория Пари Сен Жермен по голова разлика.

Парижани също завършиха с 8 точки, немският Борусия Дортмунд завоюва класирането в групата с 11, а Нюкасъл остана четвърти с 5 точки. Борусия и Пари Сен Жермен не престават напред в шампионата, Милан ще играе в Лига Европа, а Нюкасъл отпадна от европейските съревнования.

" Разочаровани сме, че приключихме пътя си в Шампионската лига. Определено искахме да продължим. Вечерта беше горчиво-сладка. Знаехме, че групата е тежка, само че имам вяра, че заслужавахме повече ", съобщи Пиоли пред телевизия Sky Sports.

" Трябваше да се възползваме от възможностите си в другите мачове. Направихме това, което можахме довечера. Ясно е, че сме разочаровани ", добави наставникът на миланския гранд.

" Това е съществено достижение ", съобщи футболистът на Милан Кристиан Пулишич след триумфа в Англия. Той вкара първия гол за Милан и стана първият американец, който се разписва за три разнообразни тима в Шампионската лига.

" Сега ще имаме късмет да спечелим един превъзходен шампионат. Емоциите са смесени. Доволни сме от резултата и представянето ни през второто полувреме, само че се нуждаехме и от победа на Борусия Дортмунд ", сподели още Пулишич.

" Целта беше да останем в Европа и успяхме да го реализираме. Разбира се, че искахме да продължим в Шампионската лига, само че в този момент гледаме към Лига Европа ", приключи той.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР