Старши-треньорът на италианския Ле Шус (Модена) и мъжкия национален отбор

...
Старши-треньорът на италианския Ле Шус (Модена) и мъжкия национален отбор
Коментари Харесай

Андреа Джани: Оставам в Модена и през следващия сезон

Старши-треньорът на италианския Ле Шус (Модена) и мъжкия народен тим на Германия - Андреа Джани приема изцяло умерено актуалната обстановка, макар задаващата се рецесия.
View this post on Instagram
Un grosso augurio di buon compleanno al giocatore definito " l'universale "... #volleyball #heroes #great #player #italy

A post shared by Notte Bianca Sport Gubbio (@nottebiancasportgubbio) on Apr 23, 2016 at 7:53am PDT
Италианската федерация по волейбол прибързано постави завършек на сезона поради пандемията от ковид, а Джани дефинира това решение като най-разумното и вярно сега.

„ Всички искахме да продължим сезона, само че аз считам, че без аудитория просто не може да се играе. Отборите излизат на полето, с цел да забавляват хората, съгласно мен няма смисъл да се играе без фенове. Беше взето най-правилното решение, да се приключи сезонът и имам вяра, че италианската федерация направи най-хубавото. Сезонът за Модена Волей бе добър, в случай че би трябвало да го опиша накратко. Завършихме на второ място, а това изцяло ни задоволява. За доста отбори в Италия бъдещето е неразбираемо, поради финансовата рецесия, която се задава, само че аз оставам в Модена и през идващия сезон. Най-вероятно ще създадем стъпка обратно, ще свием малко бюджета, както ще създадат и доста други тимове по света. Ще опитаме да задържим същото равнище и просто да имаме финансова непоклатимост “, разяснява Джани.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР