Старши треньорът на испанския футболен шампион Барселона - Ернесто Валверде,

...
Старши треньорът на испанския футболен шампион Барселона - Ернесто Валверде,
Коментари Харесай

Валверде необезпокоен за бъдещето си на Камп Ноу

Старши треньорът на испанския футболен първенец Барселона - Ернесто Валверде, не е обезпокоен от спекулациите за бъдещето му.

Той отхвърли изказванията, че каталунците са в рецесия, макар че тимът завоюва единствено 7 точки от първите си пет мача в Ла Лига и заема осмото място във краткотрайното класиране.
Барса няма триумф в последните си осем гостувания в публични срещи, откакто в събота падна с 0:2 от Гранада.

"Треньорите постоянно са сложени напрегнат пред всеки идващ мач, това не е нещо ново за мен. Криза? В международния футбол обстановката е такава, че може да си в рецесия на всеки три дни. Единственият метод да успокоим ситуацията е да вземем 6 точки от идващите ни два мача през тази седмица. В предходните години бяхме по-постоянни и бързо вземахме преднина пред останалите, само че в този момент е друго, тъй като не започнахме сезона добре ", разяснява Валверде.

Барселона на следващия ден приема Виляреал, а в събота гостува на Хетафе в испанския шампионат.

Нападателят Усман Дембеле се завръща в състава на каталунците след лекуване на травма на бедрото, само че Иван Ракитич, който получи лека контузия при провалянето от Гранада, отпада от сметките на експерта за дуела на "Камп Ноу " във вторник.

"Винаги има въпроси за какво един е в тима, а различен не е. Не желаеме да избързваме с Ракитич, имаме задоволително полузащитници. Това е решението ми за този мач, какво ще бъде за събота (срещу Хетафе) ще решаваме по-късно ", сподели Валверде./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР