Старши треньорът на Интер Лучано Спалети не скри задолството си

...
Старши треньорът на Интер Лучано Спалети не скри задолството си
Коментари Харесай

Щастливият Спалети: Миланското дерби е невероятно удоволствие

Старши треньорът на Интер Лучано Спалети не скри задолството си от днешната победа с 3:2 против Милан в градското дерби под номер 167 в историята. Наставникът на “нерадзурите” не спести и похвалите си по адрес на Мауро Икарди, който наниза хеттрик във вратата на “росонерите”.

Лудо дерби на Милано, Интер ликува в сетния момент

“Успехът е сходни мачове дава възторг, само че в случай че проучваме обширно днешната среща, ние се представихме на доста професионално равнище. Разбрахме кои са верните моменти за деяние и бяхме извънредно решителни. Трябва обаче да подобрим някои неща в играта си, тъй като имаше избрани моменти, в които безусловно се мъчехме. Все отново дербито в Милано е необикновено събитие и би трябвало да бъде наслаждение за сетивата, без значение кой печели”, разяснява Спалети.

“Мауро беше необикновен през днешния ден. Въпреки цялата отговорност, която носи на плещите си, той демонстрира самообладание и се вслушва в препоръките ми. Работи интензивно, с цел да завоюва топката”, добави той.

“Знаехме, че против нас стои доста мощен противник, само че откакто носим фланелката на Интер, имахме задължението да зарадваме всички присъстващи на стадиона довечера, пристигнали поради нас”, сподели още наставникът на “нерадзурите”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР