Старши треньорът на Хосеп Гуардиола се изказа много ласкаво за

...
Старши треньорът на Хосеп Гуардиола се изказа много ласкаво за
Коментари Харесай

Пеп Гуардиола изчетка здравата Томас Тухел в часовете преди дербито

Старши треньорът на Хосеп Гуардиола се изрече доста ласкаво за сътрудника си в Томас Тухел. Двата отбора се изправят един против различен в дербито на 22-ия кръг, а " жителите " завоюваха първия мач през есента на " Стамфорд Бридж " с 1:0 и в този момент ще бъдат домакини.
" Той е толкоз изобретателен - един от дребното мениджъри, от които непрекъснато се изучавам, което ми разрешава да се развъртвам като треньор. Винаги се любувам да виждам тимовете му и метода, по който играят. Неговият метод е определящ в света на футбола и го прави по-добър ", съобщи на конференцията си Пеп и засегна тематиката с Ковид-19:
" Ковид е на всички места по света. Ние имахме доста случаи и травми. Играхме против Астън Вила с 11 играчи от първия тим. Последните пет мача имахме юноши на пейката. В същата обстановка сме, както всички останали клубове. Преди планирахме идващите няколко дни, в този момент се научихме да мислим единствено за идващия ден, да взимаме решения часове преди подготовка или мач ", сподели треньорът на Сити.
" Гражданите " са преди всичко във с актив от 53 точки. Челси е на второ място с 10 по-малко - 43. Двубоят на " Етихад " ще стартира на 15 януари от 14:30 ч. българско време!
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР