Старши треньорът на хокеен клуб Левски-София Георги Димитров говори пред

...
Старши треньорът на хокеен клуб Левски-София Георги Димитров говори пред
Коментари Харесай

Легенда в българския хокей: Завърнахме се в елита! Развиваме школата и учим децата на дисциплина и любов към Левски

Старши треньорът на хокеен клуб Левски-София Георги Димитров приказва пред Sportal.bg . Легендарният народен играч съумя да върне клуба в елита. Той разкри задачите както на първия тим, по този начин и на школата.

" След четири години неявяване успяме да се завърнем в елита на българския хокей на лед. Имахме сложни моменти, само че с млади играчи от школата и опитни състезатели успяхме да реализираме първата цел. Мястото ни е измежду най-хубавите, а следва да прогресираме. Искаме да реализираме победи в шампионата и да покачваме качеството на игра ", стартира Георги Димитров пред Sportal.bg .

" Вече много години се опитваме да развием школата на ХК Левски-София, с цел да накараме децата да заобичат този прелестен спорт, в който сме имали триумфи на национално равнище. Учим ги на дисциплинираност, развиваме едни от най-важните качества на децата, само че и ги учим на обич към Левски. Тренировките са три пъти в седмицата, а към този миг в школата имаме 35 картотекирани деца, които се състезават в шампионатите от другите възрастови групи ", приключи той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР