Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев сподели първите си впечатления

...
Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Владо Манчев: В Хебър трябва да изградим добър колектив, който да носи успехи

Старши-треньорът на Хебър - Владимир Манчев показа първите си усещания от стартиралия в понеделник 15-дневен лагер на пазарджиклии в Алания, Турция.

" Доволни сме от изискванията, които ни дават домакините - хотелът е доста добър, терените са страхотни и действително всичко, което ни е належащо го имаме разполагаем. Хубавото време също е в наша изгода, тъй като ни разрешава да работим пълноценно и да изпълняваме досега всички задания, които стоят пред нас за този лагер ", показа Манчев.
 Хебър (Пазарджик) се раздели с португалски халф
Хебър (Пазарджик) се раздели с португалски халф

Мауро Секейра е свободен да си търси нов тим

Той хвърли взор и към задачите на режима в Алания.

" Този лагер е доста значим за нас в няколко аспекта. Първо, ние ще би трябвало да избистрим игровата физиономия на тима. При нас съвсем половината тим е нов, тъй като дотук привлякохме 8 нови състезатели и ще използваме тези 2 седмици, в които ще бъдем дружно с цел да напаснем характерите в колектива, а и като взаимоотношения в тима. Новите играчи пък ще срещна с условията - моите и на сътрудниците от щаба и най-много да бъдем дружно, с цел да се опознаем и да създадем с изключение на добър тим в игрови проект, по този начин и прекрасен колектив, който да ни носи триумфи ", изрази очакванията си треньорът на хебърци.
 Проливен дъжд обърка подготвителната сесия на Хебър
Проливен дъжд обърка подготвителната сесия на Хебър

Направиха фитнес по насила

Владимир Манчев акцентира, че всички нови попълнения са персонално селектирани от него.

" Няма състезател, който да не е притеглен в моето утвърждение. През зимата по-трудно се притеглят качествени футболисти по чисто справедливи аргументи. Ние успяхме да вземем положителни футболисти, за което съм признателен на управлението. Разбира се, имаше и такива, които не успяхме да вземем по една или друга причина, само че на този стадий съм удовлетворен от това, което взехме като качество и дълбочина в състава. Може да притеглим още един играч в халфовата линия, в случай че се появи добра опция за входящ трансфер ", разкри Манчев.

Той разяснява и тематиката за започващите от на следващия ден контроли на хебърци на турска земя. " Трудно ще бъде безусловно всички да получат еднакъв брой минути в идните инспекции, въпреки че това е първото ми предпочитание. Нямаме сега цялостна група от 20 полеви играчи, защото са налице някои травми за това на някои ще се наложи да играят малко повече, до момента в който отшумят контузиите. Надявам се от другата седмица да разполагам с целия разполагаем състав от общо 23-ма играчи ", показа още Манчев.

Утре от 15 часа локално време Хебър излиза против 14-кратния първенец на Полша Висла(Краков) в първата си инспекция от лагера в Алания, Двубоят ще се играе в Белек, район Анталия.
 Вратарите на Хебър организираха тежка подготовка
Вратарите на Хебър организираха тежка подготовка

Отборът ще изиграе първата си контрола на турска земя в петък
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР