Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев беше доволен от

...
Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев беше доволен от
Коментари Харесай

Любослав Пенев: Класирането не го гледам, не бива да се отпускаме

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев беше удовлетворен от играта при успеха с 3:0 над Етър.

" И през днешния ден, и след предходните мачове споделих, че играем добър футбол и се стараем да се надиграваме и да побеждаваме. Така беше и до момента, само че както споделих – има фактори, които въздействат и освен на нас. Аз съм удовлетворен от момчетата и от показаното от тях себераздаване. Въпреки че останахме с човек повече, не се отпуснахме и следвахме проекта ", стартира Пенев.

" При една обстановка не успяхме да вкараме втори гол, само че мачът се играе две полувремена и знаем, че не би трябвало да се отхвърляме. Стигнахме до успеха. Класирането не го виждам дали можем да се качим в местата 7-10. Интересува ме работата и момчетата не би трябвало да се отпускат. Има още два мача в постоянния сезон, както и други пет в плейофа, както и два за купата. Не бива да се отпускаме ".

Попитан дали това е моделът, който желае да вижда с размяната на местата в офанзивата на нападателите му и двата гола на Марк-Емилио Папазов, треньорът сподели:

" Да, това е моделът – това желаеме, да разиграваме бързо. Бихме 3:0, само че имаше обстановки, които би трябвало да изиграем по различен метод. Трябва да сме ефикасни, тъй като в други мачове няма да имаме толкоз и такива положения. Тези неща ще си ги кажем в съблекалнята. Доволен съм от младите, упражняваме доста добре, само че те са деца и това го регистрирам. И макар скромната им възраст, те са наясно, че са в мъжкия футбол. Няма да се предаваме и с доста усърдие ще се случат нещата ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР