Старши треньорът на гръцкия ПАОК Разван Луческу похвали българския национал

...
Старши треньорът на гръцкия ПАОК Разван Луческу похвали българския национал
Коментари Харесай

Треньорът на ПАОК: Десподов е наясно какво се очаква от него и знае какво трябва да подобри

Старши треньорът на гръцкия ПАОК Разван Луческу похвали българския национал Кирил Десподов, само че в това време съобщи, че нападателят би трябвало да усъвършенства някои аспекти от играта си.

Десподов мина на " Тумба " от българския първенец Лудогорец при започване на месец септември и към този момент записа 14 часа с екип на " черно-белите ", в които се регистрира с 3 гола и 3 асистенции.

" Кирил знае доста добре какво мисля за него. Знае какъв брой доста го одобрявам като футболист и какъв брой е значим за нашия състав с головете и асистенции си и със спокойствието си в сложните моменти. Той е на 100 % екипен състезател и обича да се раздава за съотборниците си. Не единствено на терена, само че и отвън него. Хубаво е, че разполагам с момчета, освен Кирил, които схващат какво се желае от тях ", разяснява румънският експерт, представен от sportime.gr.

" Той е наясно какво се чака от него. Искам да бъде по-агресивен в единоборствата, тъй че той се бори със себе си и знае какво би трябвало да усъвършенства ", добави Луческу.

Понастоящем ПАОК заема 4-ото място в гръцкото състезание с актив от 26 точки и изостава на 5 от водача Панатинайкос, който има и мач повече.

В Лигата на конференциите пък " гробарите " към този момент си подсигуряваха първото място в своята група " G ", което значи, че през пролетта Кирил Десподов и компанията ще стартират непосредствено от осминафиналите в шампионата и ще пропуснат плейофния кръг.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР