Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър даде своя

...
Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър даде своя
Коментари Харесай

Кър: За мен е привилегия да съм треньор на Стеф Къри

Старши треньорът на Голдън Стейт Уориърс Стив Кър даде своя коментар за изключителното показване на Стеф Къри през миналата заран. Плеймейкърът на " войните " означи рекордните в кариерата си 62 точки против Портланд при пукотевица 18/31 от игра, в това число 8/16 от тройката. Главно следствено управление (на МВР) пък записа третата си победа от началото на сезона след 137:122 над Блейзърс.
" Това беше брилянтно показване. Виждали сме Стеф да прави толкоз доста неща през годините, прекарал е невероятни вечери в " Оракъл ", а в този момент и в " Чейз ". За мен е привилегия да съм му треньор. Не единствено поради гения, само че и поради водачеството му. Щастливи сме, че Стеф води организацията ни ", сподели Кър за своя състезател.

All of Steph Curry's 62 points vs. the Blazers.

A new career high in an unbelievable performance
— SportsCenter (@SportsCenter)
" Исках да го извадя от игра с оставащи 30 секунди на таблото, с цел да могат 42-мата души по трибуните да го изпратят на крайници ", пошегува се треньорът. " Тези мачове са вълшебен. Ужасно доста сме привикнали почитателите ни да пълнят залата, че към този момент е много тъжно. Благословени сме, че имаме шанса да играем по време на пандемията, само че също по този начин с неспокойствие чакам деня, в който последователите ни ще се върнат в залата ", добави трикратният първенец като ментор след мача.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР