Старши треньорът на Фрайбург Кристиан Щрайх предупреди отбора си да

...
Старши треньорът на Фрайбург Кристиан Щрайх предупреди отбора си да
Коментари Харесай

Треньорът на Фрайбург: Мога да си представя какво е да победиш Байерн, когато никой не го очаква

Старши треньорът на Фрайбург Кристиан Щрайх предизвести тима си да не позволява прекомерно огромен възторг в навечерието на втората поредна среща с Байерн Мюнхен. Фрайбург в профил Байерн на четвъртфиналите в шампионата за Купата на Германия след триумф с 2:1 през седмицата, а в събота ще одобри баварците в дуел от Бундеслигата.

„ Мога да си показва какво е да победиш Байерн, когато никой не го чака. Но тогава би трябвало да се увериш, че няма да прекараш три четвърти от идващия ден в обществените мрежи, тъй като написаното е ужасно “, съобщи Щрайх на конференция преди семейството през уикенда.

Той добави, че желае от футболистите му да излязат в мача с чисто схващане и не чака Байерн да бъде по-агресивен, а по-концентриран.

„ Не мисля, че ще бъдат ядосани. Мачът за Купата към този момент е минало. Когато изгубят, постоянно са доста съсредоточени да завоюват идната си среща “, добави Кристиан Щрайх във връзка първенците от Мюнхен.

По мотив лекия случай с полузащитника на Байерн Джамал Мусиала, който отхвърли да се ръкува с него след мача за Купата, Щрайх разяснява, че схваща реакцията на футболиста. Дузпата в края на дуела бе отсъдена поради игра с ръка точно на Мусиала.

„ Познавам се доста добре и знам тъкмо какъв бях на тази възраст “, разяснява наставникът на Фрайбург. „ Ако не си сърдит от обстановката, по кое време ще се ядосаш като състезател “, счита Щрайх.

Мусиала по-рано съобщи, че всичко е наред сред него и треньора и даде обещание да му подари своя фланелка на мача в събота.

Фрайбург заема четвъртото място във краткотрайното класиране с 47 точки, а Байерн Мюнхен е първи с 55.

Die Pressekonferenz vor in voller Länge
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР