Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров говори

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров говори
Коментари Харесай

Ники Киров: Важно е да вдигнем динамиката и скоростта в шампионата

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 - Николай Киров приказва за подготвителния лагер на своя отбор, както и за многото нови попълнения в него. Ето какво сподели той пред " Дарик ":

" Хубавото на този предварителен интервал е, че изпълнихме на 100% това, което бяхме възнамерявали преди него. Относително малко травми имаме в състава, което е добре на този стадий. Важно е футболистите да покажат надграждане в играта по време на шампионата. Една добра подготовка е единствено причина за това нещо, в този момент е доста значимо в шампионата да вдигнем динамичността и скоростта при играта с топка. Основното, върху което положихме старания в тази подготовка, нека даде резултат.

Той си остави малка врата за още входящи или изходящи прехвърляния: " Докато не затвори трансферният интервал, всичко е допустимо. Не го разясняваме този селекционен проект. Съумяхме да създадем сериозна конкуренция на всеки пост в състава.

На този стадий остра потребност няма, само че в случай че се появи на пазара някой играч, който дава отговор на профила, който сме си задали при селекция, може да бъде притеглен, както може да стане и противоположният развой.

Ние наблюдавахме и задгранични състезатели, само че не е казано, че те ще бъдат привличани. Ние си имаме избран профил за всяка позиция и в случай че се появи свободен играч, без значение дали е чужденец или българин, съумяваме да го притеглим, по тази причина и селекцията ни наподобява по този метод. Просто на пазара се появиха повече български състезатели ", съобщи Киров.
 И ФК ЦСКА 1948 честити рождения ден на Христо Стоичков
И ФК ЦСКА 1948 честити рождения ден на Христо Стоичков

" Благодарим ти за всичко, Ицо "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР