Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви, че

...
Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски заяви, че
Коментари Харесай

Атанас Рибарски: Нашият клуб е еталон за феърплей

Старши треньорът на ФК ЦСКА 1948 Атанас Рибарски съобщи, че не е мъчно да се играе феърплей в българския футбол даде своите играчи за образец в този аспект.

Отборът от Бистрица взе точки и на двата тима кандидати за купата Лудогорец и ЦСКА и остави развръзката за трофея за последния кръг.

" Не е мъчно да се играе феърплей с такива реализатори и такова управление. Всеки мач за нас е непредсказуем. Феърплеят се трансформира в пример за нашия клуб. Момчетата са за образец ", сподели Рибарски на брифинг.

Наставникът не има вяра да има подценяване на идния противник Локомотив Пловдив. При триумф " алените " ще си подсигуряват третото място в шампионата и присъединяване в европейските шампионати.
 Рибарски за гостуването на ЦСКА: Очаквам да вземем точки
Рибарски за гостуването на ЦСКА: Очаквам да вземем точки

" Целта е да победим "

" Няма да е по-различно от предходните два мача, само че този път се надявам да вземем цялостен комплект точки. Две са главните неща - противникът ще бъде по-освободен, няма да е фигурант и другото значимо е, че в предходните два мача хвърлихме много сили и имаме един по-малко за възобновяване от противника.

Надявам се това да не окаже отрицателно въздействие. С оглед значимостта на мача няма по какъв начин да има подценяване.

Момчетата дадоха поръчка, че имат качества да се надиграват с кандидатите за купата. Педриньо загатва за огромен капацитет. Надявам се да остане и следващата година и да способства за конкуренцията в състава ", разяснява Рибарски.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР