Старши треньорът на европейския шампион по баскетбол за мъже Испания

...
Старши треньорът на европейския шампион по баскетбол за мъже Испания
Коментари Харесай

Серджо Скариоло: Удоволствие е да гледам Александър Везенков

Старши треньорът на европейския първенец по баскетбол за мъже Испания и италианския Виртус Болоня Серджо Скариоло се изрече ласкаво за българина Александър Везенков. Виртус Болоня загуби гостуването си в Гърция на тима на Олимпиакос, чийто екип носи Везенков, със 71:117 в среща от 12-ия кръг на Евролигата за мъже.
 Александър Везенков: Българският баскетбол би трябвало да се върне там, където беше, моята фантазия е повече деца да бъдат в залите Александър Везенков: Българският баскетбол би трябвало да се върне там, където беше, моята фантазия е повече деца да бъдат в залите
" Мисля, че сега Александър Везенков несъмнено е най-хубавият състезател на позиция 4 в Европа. Знаете какъв брой е оспорвано е това съревнование и мисля, че в цяла Европа няма по-добър баскетболист на неговата позиция ", съобщи Скариоло пред Българска телеграфна агенция на въпрос за представянето на българина от Евробаскет 2022 насам. Националните тимове на България и Испания бяха в една група в първата фаза на шампионата в Грузия.
 Везенков над всички за Олимпиакос при погром над Виртус Везенков над всички за Олимпиакос при погром над Виртус
" Мога единствено да кажа, че като противник е мъчно да се играе против него. Но като почитател на баскетбол е в действителност наслаждение да го виждам по какъв начин играе ", добави Серджо Скариоло.

Гледай баскетбол на MAX с най-вълнуващите дуели от Евролига, Еврокупа и Национална баскетболна лига на България, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР