Старши треньорът на Етър Веселин Великов сподели първите си впечатления

...
Старши треньорът на Етър Веселин Великов сподели първите си впечатления
Коментари Харесай

Великов: Трябва да се работи в завършващата фаза

Старши треньорът на Етър Веселин Великов показа първите си усещания след равенството 1:1 с Янтра (Габрово) в мач от следващия кръг във Втора лига.
 Етър загуби точки в Габрово, девет жълти картона за Етър загуби точки в Габрово, девет жълти картона за "болярите "
" Изгубихме две точки, добре че най-малко изравнихме резултата. С оглед на ситуациите, които създадохме, мачът беше наш, само че останахме единствено с точка. Имахме две-три чисти положения през първото полувреме, второто още две чисти плюс гола. Трябва да се работи в завършващата фаза.

Янтра беше пределно стимулиран, игра на ръба на грубостта, дори на моменти го прехвърляше, а несправедливо толкоз доста картони получихме ние. За всяко наше нарушаване се даваше картон, а спестяваше на домакините. Кольо Станев ми сподели, че дузпата против него е била чиста, бранителят го е съборил с двете си ръце, само че такава не последва. Съдията не се оправи с мача. За този дуел трябваше арбитър с по-голям опит. Негова беше главната заслуга да не стане добър мач за публиката.

Вярвах, че тук ще победим, само че Янтра се бореше със зъби и нокти и който пристигна в Габрово, ще има огромни проблеми. Загубихме две точки ", съобщи Великов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР