Двe български съдийски бригади ще ръководят мачове в първия кръг

...
Двe български съдийски бригади ще ръководят мачове в първия кръг
Коментари Харесай

Българи ще водят двубои от първия кръг на европейските клубни турнири

Двe български съдийски бригади ще управляват мачове в първия кръг на европейските клубни шампионати за новия сезон, оповестиха от БФС. Волен Чинков получи мач в Шампионската лига, а новият интернационален арбитър Георги Гинчев от Велико Търново ще направи формален дебют в Лигата на Конференциите.

Чинков ще бъде основен арбитър на мача от първия квалификационен кръг в Шампионската лига сред Динамо Минск (Беларус) и Пюник Ереван (Армения), който ще се играе на 10-ти юли от 21:45 часа на стадион " Мезьокьовешд Варош " в Унгария.

Беларусите би трябвало да одобряват противниците си на безпристрастен терен поради присъединяване на страната във военната експанзия на Русия против Украйна.

Помощници на Волен Чинков ще бъдат Мартин Венев и Денис Соколов, а за четвърти арбитър е назначен Никола Попов.

Гинчев ще дебютира на европейската клубна сцена в мача Морнар Бар (Черна гора) – Динамо Тбилиси (Грузия). Двубоят ще се организира на стадион " Арена Лешкополе " в Подгорица на 11-ти юли от 21:45 часа.

Помощници на Георги Гинчев са Георги Дойнов и Мирослав Максимов. Иво Андреев от София ще бъде четвърти арбитър на тази среща.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР