Старши треньорът на Етър Велико Търново Петко Петков сподели очакванията

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Петко Петков сподели очакванията
Коментари Харесай

Петко Петков: Сега е време за мъже в Етър

Старши треньорът на Етър Велико Търново Петко Петков показа упованията си за утрешния мач против Дунав.

" Тежък дуел, в който срещаме един от тимовете, забъркани в битката за оцеляване. Надявам се да дадем максимума от себе си и да спечелим. Прави чест на футболистите и от двата тима, че загърбват проблемите в клубовете си и дават всичко от себе си на терена. Имаме пробойна в кораба, напуснаха ни двама футболисти Ц Краси Станоев и Сашо Дюлгеров по разнообразни аргументи. Когато сме в затруднено състояние, в Етър останаха мъжете. Така че разполагам с същински мъжкари, които са подготвени да пазят своята чест и достойнството на Етър. На мен ми трябват играчи с чисти глави, желанието на двамата беше да изоставен тима. Всеки има право на решение, те взеха своето решение. При всички случаи това въздейства отрицателно на тима, само че още веднъж ви споделям: в този момент е време за мъже в Етър и не всичко на този свят е пари. Надявам се да навлизаме във форма, тъй като времето за подготовка беше малко. От два дни пълноценно тренира и Фло Боджадж, той е мощна фигура за нас. Той е извънредно заслужен човек, даде дума, че ще пази Етър до края на контракта си. Ясно е, че още не е подготвен за мача на следващия ден, само че ще бъде в групата.

Ние разчитаме извънредно доста на поддръжката на нашите правилни почитатели. Виждате каква е реакцията на хората, които обичат Етър, има дарителска акция, в която доста хора откликват да оказват помощ в този миг. Етър е тим с обичаи и вярна аудитория и имам вяра, че те ще бъдат нашият 12-и състезател! ", съобщи Петко Петков.

„ Красив футбол и трите точки. Това ще бъде акцентът ни през новия сезон. Ще продължим интеграцията на млади футболисти в тима. Очакваме още нови попълнения. Не ме интересува тяхната народност, а каква работа ще правят на терена “, сподели мениджърът Уорън Фийни.

На 20 юни с пряк самолетен полет от София тимът отпътува на предварителен лагер в курортен комплекс „ Албена “. Край морето „ орлетата “ ще изиграят две другарски срещи. На 24 юни е дуелът с Добруджа, а четири дни по-късно е срещата с Черноморец (Бургас).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР