Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков не скри

...
Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков не скри
Коментари Харесай

Балъков: Свършихме си перфектно работата, Левски е бонус

Старши треньорът на Етър Велико Търново Красимир Балъков не скри насладата си след триумфа с 2:0 над Славия и класирането на „ виолетовите” за баража за Лига Европа против Левски. Етър загуби първия мач в София с 0:1, само че през днешния ден „ болярите” записаха победа с 2:0 и по този начин отстраниха „ белите”.

Това бе и последният мач на Краси Балъков във Велико Търново като треньор на Етър преди да поеме националния тим на България.

„ Имахме идея, която изпълнявахме съвършено. През първото полувреме играхме в скица 3-5-2, предприехме риск, само че знаехме, че силите няма да ни стигнато до края, успяхме да вкараме ситуациите си. След това играхме по-консервативно, само че все пак имахме своите шансове. Нашата цел беше възбуден интереса на почитателите. Мисля, че се получи в тази година и половина. Вярвам, че ще ме схванат, тъй като на националния тим не може да се откаже”, показа Красимир Балъков след мача на стадион „ Ивайло”

„ Потренирахме статични положения преди мача. Даже извадихме някои от главните ни футболисти – Мане и Батрович. Трябваше да създадем нещо, с цел да изненадаме Славия. Първото полувреме беше доста добро”, сподели още той.

Относно идния бараж с Левски, Балъков разяснява, че този мач е същински „ бонус” за отбора му.

„ Левски е един от грандовете. Трябва да се успокоим, да смъкнем страстите на земята. Дано успеем да се възстановим физически, Левски ще бъдат доста свежи за разлика от нас. Ние си свършихме работата. С Левски ще бъде един бонус, в случай че успеем инцидентно да ги отстраняваме. Дотук сме си свършили съвършено работата. Хората са настроени за страсти, за по-голямо шоу. Ще се опитаме да го създадем. Искам да създадем оспорван мач. Не желая да бъде решен бързо от нас или от Левски”.

На Търново не мога да кажа довиждане. Хубаво е, че първото ми идване като треньор, послужи за сливане. Дано бъде образец и за другите градове. Когато има предпочитание, нещата се случват. Целият ми екип отпред с Генчев, Чакъров, Киряков и всички други, дружно с всички други, които работят „ зад камера” и несъмнено Община Велико Търново са виновни за това. Сега е моментът да се гласоподават повече пари за футбола. Не се и колебая, че ще го създадат,за да продължат това, което направихме”, сподели още новият народен селекционер.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР