Старши треньорът на Етър – Емануел Луканов, бе изключително ядосан

...
Старши треньорът на Етър – Емануел Луканов, бе изключително ядосан
Коментари Харесай

Луканов упрекна съдиите, но и съжали за детинската грешка при гола на Локо Пд

Старши треньорът на Етър – Емануел Луканов, бе извънредно сърдит на съдийските отсъждания при домакинската загуба с 0:1 от Локомотив Пловдив. Специалистът съжали, че неговият отбор не е взел най-малко точка от „ смърфовете “, които дефинира за добър тим. Голът на " черно-белите " Луканов квалифицира като детинска неточност на неговите футболисти.

Луканов показа, че в идващия кръг против Левски " болярите " ще създадат всичко допустимо, с цел да откраднат нещо от „ Герена “.

„ Да, проваляне. Наивно проваляне, безусловно. С човек по-малко в обстановка, в която ни означиха, бяхме с още един човек по-малко Можехме да развием офанзива, която можеше да бъде развита, само че в действителност не беше развита, а допуснахме гол. По хлапашки подходихме. Вместо да изкараме топката и времето да свърши, подходихме детски и наивно. Искам да подчертая нещо. Случва се необичайно нещо с нашия тим – визирайки тези...странни отсъждания. Сега ще ви кажа и моя аршин за неуместно и с това спирам: явява се Чарли Чаплин за двойник на Чарли Чаплин и се класира трети “.

„ Обърка се аленият картон, оттова мачът потегли в друга посока. Нищо не сме объркали. Момчетата се раздават все пак. Благодаря и на публиката, поддържа ни непрекъснато. До края бяхме в мача. Поздравления за Локомотив Пловдив – те са водач и добър тим. Нищо не се обърка, следвахме си проекта до края “.

„ Ще търсиме победа. Играем мъжки против всички и всеки. Срещу всичко. Тези момчета имат темперамент.

Луканов бе запитан и за идния мач с Левски, за който отговори: „ Трябва да бием. На нас ни липсват точки. Ако можем да откраднем точки от Левски, ще го създадем “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР