Старши треньорът на Енисей Дмитрий Аленичев е бил задържан за

...
Старши треньорът на Енисей Дмитрий Аленичев е бил задържан за
Коментари Харесай

Спипаха треньора на Занев да шофира пиян

Старши треньорът на Енисей Дмитрий Аленичев е бил арестуван за шофиране в нетрезво положение в събота вечерта. Според информациите, той е бил в нощен бар, където се е скарал с един от посетителите. След това Аленичев се е качил на служебния си автомобил, а индивидът, с който е влезнал в спор, се е обадил в полицията. При инспекцията, някогашният съветски национал е отказал да даде алкохолна проба и си е разреши да насочи закани към чиновниците на реда.

В интернет се появиха и видеа, на които се вижда по какъв начин Аленичев спори с служителите на реда. Той е застрашен от санкция в размер на 30 000 рубли и лишаване на шофьорската брошура за период до 2 години.

А избор и видео из Красноярска от очевидцев. Пока нет официальной информации - это человек, похожий на Дмитрия Аленичева.https://t.co/xalLwvJq7Thttps://t.co/V27LbtCHJu pic.twitter.com/HjjoSTq17H
— Василий Конов (42+) (@VasilyKonov) 19 ноември 2018 година
Самият Аленичев има напълно друга версия за случилото се. Той излезе с публично изказване, оповестено на уеб страницата на Енисей, в което твърди, че е бил на ресторант със фамилията си и е пил единствено безалкохолна бира. Когато е паркирал пред дома си, в него се е блъснал различен автомобил. Аленичев видял, че по нито една от колите няма съществени вреди, само че другият водач се разкрещял и почнал да го псува. По това време покрай тях е предходна патрулка и служителите на реда без причина са го задържали, а другият лидер е бил освободен.

Кариерата на Аленичев мина в Локомотив (Москва), Спартак (Москва), Рома, Перуджа и Порто. С " драконите " той завоюва Шампионската лига и Купата на УЕФА. Като треньор има опит с националния тим на Русия до 19 години. 46-годишният експерт е работил още в Арсенал (Тула) и Спартак (Москва), а от 2017 година е отпред на Енисей, където играе Петър Занев.
Премиер Лига 15 кръг, събота 24 ноември  Динамо Москва 13:00предстои  Енисей
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР