Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев остана доволен от

...
Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев остана доволен от
Коментари Харесай

Орачев: Нямам предпочитан съперник на баражите

Старши треньорът на Дунав Русе Малин Орачев остана удовлетворен от успеха с 1:0 над Етър в мача от 21-ия кръг на Първа лига. Той съобщи, че няма желан противник на баражите за оцеляване в шампионата. Русенци все още са трети в класирането и в случай че съумеят да запазят мястото си ще се изправят против четвъртия в Група А – Витоша Бистрица. Възможно е обаче да техен противник да е и Пирин Благоевград.

Дунав сграбчи скъпи три точки, потопи Етър

„ Чак в оптимална форма, към момента не сме влзели. Има какво да се желае. Важното е, че виждам темперамент и себераздаване у момчетата. Това е най-важното за един тим. Важна е успеха, без значение с какъв брой гола ще победиш. Можехме да затворим и с втори гол. Не успяхме, въпреки че имахме положения да отбележим втори гол. Доволен съм отново, че не допуснахме гол”, сподели Орачев.

„ Нямаме желан противник (б.р. сред Витоша Бистрица и Пирин Благоевград в баражите за оцеляване). Уважавам всички тимове. Не желая да си поисквам съперник, тъй като това може да ми изиграе неприятна смешка. Моята цел е да стимулирам безусловно всички футболисти, да бъдат съсредоточени на 100%, да се раздадат, както последните два мача. Дано да остраним противниците, които ни се паднат”, добави той.

„ Разбира се, че ми повлия отрицателно това, че имаше спекулации за моето бъдеще. Аз съм мощен човек и ще се боря до дъно. Беше ми доста болно и неприятно, когато се чуваха неприятни възгласи от трибуните за оставката ми. Ще давам всичко от себе си, с цел да спасим Дунав. Не единствено аз, целият клуб. Разбира се, че имам и поддръжката на ръководството”, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР