Старши треньорът на Дунав Малин Орачев отрече, че Христо Попадийн

...
Старши треньорът на Дунав Малин Орачев отрече, че Христо Попадийн
Коментари Харесай

Орачев: Попадийн няма да напуска

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев отхвърли, че Христо Попадийн ще е идващият футболист, решил да си тръгне от русенския тим.

" Пълни измислици! Разговарях с Христо по телефона и си пожелавахме радостни празници, когато тъкмо в този миг изтече тази вест ", сподели Орачев в изявление за русенския вестник " Утро ".

Той добавя още, че няма нищо правилно и в информациите, че Бирсент Карагарен желал да напусне тима, с цел да премине в Локомотив (Пловдив).

" Васко Шопов пък би трябвало да взема решение самичък. Ние разчитаме на него. Освен това има контракт с нашия клуб до края на сезона ", сподели Орачев по адрес на плеймейкъра в своя отбор.

Шопов е трансферна цел на Ботев Пд. Имало възможност един от вратарите - Мартин Луков, Станислав Антонов и Александър Конов, да бъде пратен в различен тим, защото тримата били равностойни. Решение по този проблем щяло да се вземе в допълнение. От думите на треньора излиза наяве и, че се работи по зимната селекция. Конкретни имена на този стадий обаче нямало по какъв начин да бъдат изнесени. Със сигурност присъединяване в първия лагер ще вземе младия централен нападател Сонер Хюсеин. За други юноши занапред ще се преценя.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР