Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов похвали отбора

...
Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов похвали отбора
Коментари Харесай

Галин Стоянов призна за много кадрови проблеми: Всички на терена стиснаха зъби и играха до последно

Старши треньорът на Черно море Тича Галин Стоянов похвали тима си, макар загубата от Балкан. Наставникът бе удовлетворен, че играчите му са се борели до последно, без значение от травмите, с които отборът е придружен.

„ Имахме доста кадрови проблеми през тази седмица. Реално организирахме тренировки трима на трима 6-7 индивида, от които единият дори съумя да се разболее. Това доста ни повлия през днешния ден на отбраната и на динамичността като цяло. Използвах към осем индивида, само че единият от тях е болен, а другият – контузен. Много е мъчно в подобен формат да играеш против Балкан, който сега е по-добър от всеки различен мач, който е играл – с две нови попълнения и Радонич, който се върна. Изключително високо движение и доста нападателна отбрана. За нас цялата седмица беше доста сложна за подготовка съответно за техния метод на игра и за жалост през днешния ден много огромна част от играчите физически не съумяха да устоят на това високо движение “, съобщи Стоянов.

Той изясни и какво е положението на баскетболистите, като се надява скоро да разполага с много по-широка ротация.

„ В идващия мач е съвсем несъмнено, че ще играят. За този рискът беше огромен. Стефанов нямаше по какъв начин да играе. Алексиев тази седмица има няколко контролни прегледа, които би трябвало да премине. Цветомир Куртев пътува, само че също не желаех да го пожертвам. При него се получи много сериозен проблем при мускулите на гръбначния дирек. Имаме много стеснен състав. Кристиян Кръстев се оперира. Николай Георгиев на практика направи една подготовка тази седмица след разтежението, което получи на мача с Левски. Доста сложен миг. Единственото, което въпреки всичко мен ме кара да съм оптимист беше, че тимът на Балкан беше доста мощен през днешния ден. Ние не бяхме на себе си несъмнено, само че все пак тези, които бяха на терена, стиснаха зъби и играха до последния миг. Можеше да се предадат и да стане напълно друг резултатът “, счита наставникът.

След седмица Черно море Тича се изправя против Ямбол в търсене на първа победа през този сезон. „ Аз съм уверен, че ще спечелим този мач, просто ми би трябвало целият тим да е здрав. Невероятно мъчно е да играеш през седмицата трима на трима и да искаш в събота като посетител на първенеца на България да играеш пет на пет като еднакъв с еднакъв. Това е тим със мощна отбрана и доста високо движение, до момента в който ние сме с стеснен състав “, приключи той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР