Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че е

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев заяви, че е
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Още не мога да реша за Спенс, защото Леандро Андраде вдигна много летвата

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев съобщи, че е удовлетворен от подготовката на " моряците " до този миг. Варненци изиграха първата си контрола, в която приключиха наедно 3:3 против Добруджа. Илиев показа, че отборът твърдо търси нападател и се чака идването на нов състезател от страна, която е отвън Европейския съюз.
 Васил Панайотов: Черно море справедливо се намира на третата позиция
Васил Панайотов: Черно море справедливо се намира на третата позиция

" Апетитът идва с яденето "

" От контролите резултатът не е от голяма важност. Идеята е множеството играчи да изиграят 45 минути. Искахме да пресираме, всичко се реализира. Че са позволили неточности за головете, не е от толкоз огромно значение. Аз съм удовлетворен от контролата и тренировките. Младите са с нас, с цел да влизат да играят и последователно да израснат.

Ангел Ангелов е добре и другите от дребните също. При него има други неща. Доскоро беше болен от Коронавирус и е обикновено да няма физическата прохлада както и другите, които минаха последния месец тази болест. Началните ни усещания - удовлетворени сме. Надявам се това, което виждаме като време през днешния ден, да продължи. Не сме пропущали тренировки. Естествено, в случай че заснежи, тогава към този момент е проблем. Нямаме условия към останалото.

Не можем да вземем към този момент решение за Кайл Спенс, защото Леандро подвигна летвата и да вземем подобен футболист като него. Твърдо търсим нападател. Чакаме един нападател да дойде, който не е от Европейския съюз и му е нужна виза. Към Пабло също има интерес от тим от чужбина. На Пабло му остават 6 месеца до края на контракта и би трябвало да помислим. Нямаме късмет да преподпишем и дали не е по-добре да вземем от него някаква финансова възвращаемост към клуба. Пабло е във Варна, чака да се завършват нещата сред клубовете. Един човек, който тялом е тук, само че не и духом по-добре да се разделим с него.

Доволни сме от всички. Като почна от отбраната и средата, и в офанзива постоянно мога да кажа къде може да се направи по-добре. И отбраната на моменти желаеме високо да стоим, а имаме моменти като ни заловен на контра би трябвало да приберем. Станаха контраатаки за гол. Халфовете: реакцията им в тези обстановки можеше да е по-добра. Както казахме Сердюк и другите нападатели постоянно в някои обстановки даваха едно допиране допълнително. Това са футболни неща, които би трябвало да почистим с времето.

Със сигурност, в случай че Пабло излезе, ни би трябвало още един вътрешен халф и един нападател. Евентуално и външен ", сподели още треньорът на Черно море.
 Черно море със зрелищно реми против Добруджа
Черно море със зрелищно реми против Добруджа

Проверката се игра в к.к " Албена "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР