Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели първите си
Коментари Харесай

Илиан Илиев с атака към Станислав Тодоров

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа първите си усещания след провалянето на отбора с 1:2 от Ботев (Пловдив) в дуела от 22-ия кръг на efbet Лига. Опитният експерт бе отчаян от решенията на Станислав Тодоров, който отговаряше за ВАР. 
 Борбен Ботев (Пловдив) изстрада скъп триумф против Черно море Борбен Ботев (Пловдив) изстрада скъп триумф против Черно море
" Вчера беше празник, не се развиха обаче нещата, както искахме през днешния ден. Имахме много обстановки. Станислав Тодоров, който беше на ВАР, беше решил, че не е нашият ден. Не може да си удовлетворен, когато изпускаш обстановки. Има и такива мачове, където топката просто не искаше да влезе в мрежата.

Станислав Тодоров е непосредствен до едни тимове, с които се борим да попаднат в шестицата. Със сигурност повлия, защото в България директивата, е когато се отсъди дузпа, от ВАР да я потвърдят. На нас ни се случи два пъти да ни анулират дузпа. Тези неща ги знаем. И различен път сме били по този начин. Имаше проблеми и с продължението. С това държание на ВАР на Станислав Тодоров считам, че се пробват да попречат на Черно море да извърши задачите си ", съобщи Илиан Илиев

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР