Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че не

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев сподели, че не
Коментари Харесай

Илиан Илиев: За първи мач не беше лошо качеството

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев показа, че не е очаквал различен процес на дуела с Локо (Пд) поради това, че това е въпреки всичко това е първи мач след зимната пауза. Срещата сред „ моряците “ и Локомотив (Пловдив) приключи при нулево тъждество.

„ Не съм си представял по различен метод мача. Не победихме, тъй като не успяхме да отбележим гол. Имахме обстановки, влязохме по-добре. Локомотив има положителни футболисти, в отбрана играят плътно и се притеснявахме, че играят с дълги топки и трябваше да вземем втората топка. Те играят с отворени бекове. Очаквано с времето и, че е първи мач за сезона, получи се здрав мач. Трябваше с по-голямо самочувствие да приключим офанзивите си “.

„ Когато не побеждаваш – изоставаш “. Знаехме какво да вършим по терена. На полувремето се коригирахме. За първи мач не беше неприятно качеството. Залогът беше огромен и за двата отбора. Справихме се добре в отбранителен проект “.

„ Винаги има върху какво да се работи. Трябваше повече самочувствие в тези обстановки в последните 15 минути, които имахме в пеналта “, разяснява Илиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР