Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев смята, че отборът

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев смята, че отборът
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Представянето на Черно море е добро, но трябва да подобрим много неща

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев счита, че тимът е на прав път, само че е безапелационен, че би трябвало да покаже неизменност, в случай че желае да затвърди упоритостите си.

В изявление за предаването " Арена спорт " варненецът призна, че е удовлетворен от възпитаниците си, въпреки да има какво да се усъвършенства.

" Минали са единствено 6-7 кръга. Нека не ни заблуждава класирането. Представянето е на положително равнище, само че би трябвало да подобрим доста неща, с цел да кажем, че сме кандидати за първите три места. Не сме променяли нищо. Сработката ни дава резултат. Имаме интервали, в които не направляваме мача. Подобни моменти не би трябвало да се позволяват, в случай че искаш да постигаш резултати. Всеки треньор желае да усъвършенства тима си. Предните години бяхме в челната тройка по точкуване като посетител. Има интерес както към Матеуш Машадо, по този начин и към други наши футболисти ", съобщи той.

Наставникът приказва и за развиването на сина си Илиан Илиев-младши, който мина в тима на Кифисия. Футболистът получи и повиквателна за националния тим.

" Илиан Илиев-младши получи травма и пропусна 5-6 месеца. Имаше оферти от Израел и Гърция. Добре е, че е в националния тим. Важното е тимът да покаже положителното лице, което сподели в мача със Сърбия. Важно е да се откри стила и салдото на игра. Щом си непрекъснат, последователно ще дойдат резултатите ", добави той.

Илиан Илиев твърди, че няма да напусне треньорската позиция в Черно море, в случай че не получи добра оферта от чужбина. Треньорът отличи и положителното показване на Левски в Лигата на конференциите.

" Израснал съм в Черно море. С годините постигнахме баланс сред управление, аудитория и треньори. Докато сме нужни тук, няма смисъл да разясня други клюки, стига да няма интерес от чужбина. За нас е добре българските тимове да не престават в евротурнирите. Добре е да има представяния като това на Левски. Всичко е допустимо, макар че всички считат Айнтрахт за любимец ", добави той.

Можете да гледате цялото изявление във видеото.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР