Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев смята, че неговият

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев смята, че неговият
Коментари Харесай

Илиан Илиев: От мача със Спартак може само да загубим

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев счита, че неговият тим може само да загуби от идното дерби против Спартак тази събота (22 октомври).

Дербито на Варна се завръща в българския хайлайф след 13-годишна пауза, а сцена на първия конфликт сред двата отбора за сезона е тази събота от 15.15 часа на стадион " Спартак ".

Броени дни преди дуела наставникът на " моряците " Илиан Илиев дефинира мача против " соколите " като " подъл ".

" За Спартак мога да кажа, че от това, което започнаха и сега има голяма разлика. В някои мачове имаха малшанс и можеха да завлечен точки. Мачовете са доста подли, изключително както ние излизаме от водеща позиция можем единствено да сме губещи от този мач. С футболистите приказваме, че е значимо да сме спокойни. Мачът 90 минути не се играе единствено с готовност и еуфория, би трябвало и да се мисли на терена. Спартак са много проведени в отбрана и вършат бързи контраатаки, за което би трябвало да сме готови ", показа Илиев.

Треньорът на Черно море не пропусна да разяснява и тематиката със съдийството, което още веднъж може да изиграе роля в съботния мач.

" Надявам се съдията да е на равнището на мача, да усеща симулации, провокации и така нататък Ако е някои от нашите съдии, които свирят всяко пипане, ще стане безпорядък. Почне ли се с фауловете футболът е на второ място. При нас и някакъв различен ВАР е пристигнал. Участници сме в това състезание и би трябвало да одобряваме нещата такива каквито са ", съобщи Илиан Илиев и приключи накратко към почитателите.

" Откакто съм се върнал в Черно море имаме безспорната поддръжка на нашите почитатели. Надявам се в този мач ние да създадем по този начин, че те да се гордеят с тима си ", приключи наставникът на Черно море.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:
Instagram:
Фейсбук:
LinkedIn:
TikTok:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР