Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Победата срещу Левски и важна, защото искахме да си осигурим три мача у дома в плейофите

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев остана удовлетворен от триумфа на своя отбор с 3:1 вкъщи против Левски, който върна " моряците " на верния път в Първа лига след провалянето при започване на седмицата от Локомотив Пловдив.

Опитният ментор съобщи след дуела, че футболистите му са изиграли срещата по проект, въпреки да призна, че при започване на второто полувреме гостите са имали своите шансове да стигнат до поврат.

" Изключително значим мач за нас поради това, че искахме да влезем в плейофите като най-малко трети тим, с цел да имаме три семейства. Изиграхме мача по този начин, както го бяхме възнамерявали, даже и със промените. Левски има в средата на терена и в офанзива положителни футболисти, тъй че трябваше да сме по-агресивни при изнасянето ", стартира Илиев.

" За страдание, второто полувреме го започнахме по метод, по който не би трябвало да започваме – Левски изравни и имаше минути, в които можеше да допуснем поврат, което за наше благополучие не стана. След това направихме промените, потърсихме малко повече креативност и успяхме да победим. В тима има добра атмосфера, а в съблекалнята - добър колектив. Почиваме и се приготвяме за идващия мач в Благоевград, който ще бъде доста сложен. Пирин израстват всеки мач и психически, и игрово, и като самочувствие, тъй че ще ни е мъчно ", продължи той.

Накрая родният експерт акцентира и значимостта от това Черно море да може да разчита на допустимо максимален брой семейства в хода на плейофите.

" Важното е, че успяхме да си осигурим три мача вкъщи. Виждате хората каква конюнктура основават на стадиона, за което им благодарим. Нека да мислим първо за идващия мач. Миналите години може би събирахме идентични точки като посетители и домакини, в този момент не е по този начин. Със сигурност, в случай че бяхме взели точки на открито, както и вкъщи, сигурно нямаше да приказваме за второ и трето място ", приключи Илиан Илиев.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР