Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нямаше как да

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нямаше как да
Коментари Харесай

Илиан Илиев: Който е правил програмата, можело е да бъде малко по-гъвкав

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев нямаше по какъв начин да бъде благополучен след загубата от Берое и отпадането от шампионата за Купата на България.

„ Не ни доближи да сме по-концентрирани в завършващата фаза през първото полувреме. Второто играта се поизравни и едно статично състояние реши мача. Стана и по-лошо, че загубихме и мач, и Леандро. Ако погледнем по-дълбоко, може би и пейката. Видяхте какви хора влязоха за Берое, до момента в който при нас са повече млади момчета, не са неприятни футболисти, само че нямат опит. И това ненапълно повлия. Не можахме да реагираме със промените, въпреки че някои от дребните се включиха добре “.

„ Доста пътувания ни се събират и мачове нагъсто. Сега ни следва мач с Левски. Който е правил програмата, можело е да бъде малко по-гъвкав и да намерения, че Стара Загора е на 5 часа от Варна и ще се приберем в 3 часа сутринта и след 2 дни имаме мач. Малко би трябвало да се мисли. Минаха конгресите, ние продължаваме по същия метод. Не се мисли “.

„ Радвам се дребните. Някои от тях си извървяха пътя. Във футбола, когато няма резултат, никой не го интересува кой е играл “.

„ Малко шанс при жребия нямаш ли, мъчно можеш да спечелиш трофея. Откакто сме се върнали в Черно море, имаме едно домакинство и то против Левски. Миналата година ЦСКА, в този момент Берое “.

„ Левски са във напредък – и като резултати, и като игра. Очаква ни сложен мач. Няма ни ги много съществени футболисти. Надявам се публиката да ни поддържа и да стане прекрасен мач “, съобщи след дуела Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР