Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след края

...
Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев говори след края
Коментари Харесай

Илиан Илиев разкри част от напускащите и заяви: Поддържаме добро ниво като резултати и класиране

Старши треньорът на Черно море Илиан Илиев приказва след края на. Специалистът остана на мнение, че отборът му се е опитал да завоюва, а в това време разкри и някои от напускащите играчи през лятото.

„ За мача, не сме имали терзания, само че бяхме длъжни да го изиграем съществено. Ние играем за достойнството си. Опитахме се да спечелим. Отсъстваха съществени хора заради разнообразни аргументи, само че не се отрази върху цялостното ни показване. Младите също се стараха да допринесат за успеха. Мисля, че стана добър мач за това, което предразполагаше класирането “, стартира Илиев.

„ Ники Златев не е мое изобретение. Той си е футболист към този момент втори сезон е на подготовка с нас. Поне 7-8 индивида от школата играха. Някой имат по-добри физически данни и са напред. Радостно е, че през последните години поддържаме равнище като резултати и класиране и вкарваме младежи, което е задачата на клуба “, добави той.

„ Сега бяхме в съблекалнята и с Влатко Дробаров, и с Пабло се сбогувахме. Изпратихме ги обикновено. Разделяме се със Сами, На Вилела му изтича договорът. Те сигурно напущат. Имаме две седмици отмора и на 5 юни започваме подготовка. Можеше още една седмица да се отпусне, само че поради Световното състезание би трябвало да стартираме “.

„ Централен бранител напуща, вътрешен халф, външен ще би трябвало да намерим. Ще би трябвало да се подсилим с 3-4 футболисти. Младите футболисти не могат да предложат класата на съперниците, с които желаеме да се съревноваваме “, сподели още Илиан Илиев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР