Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели първите си

...
Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов сподели първите си
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море: Сукуна няма да продължи с отбора

Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов показа първите си усещания след провалянето на отбора с 1:2 от Септември (София). Той заяви и новината, че Амаду Сукуна и Боровик напущат състава.

“За следващ мач позволяваме неточност и тя е съдбовна. Контролирахме мача до 35-ата мача. Имахме обстановки, само че не можем да вкараме гол. После неразбирателство сред отбраната и нашия вратар и - гол. Променихме нещата през второто полувреме. Изравнихме, само че след нова неточност ни вкараха втори. После към този момент имаше дисбаланс”, стартира Луканов

“Годината не бих споделил, че е добра за Черно море. Класирането не е за Черно море, задачите ни бяха други. Не бих споделил, че е отрицателна, само че не е позитивна”, добави още той.

“Още не е ясно къде ще водим подготовката. Ще има различен вратар на мястото на Боровик и други момчета, само че още няма нищо публично. Сукуна също няма да продължи с тима. Той знае, не съм удовлетворен от него. Доста изпуснати положения като за нападател. Има си и някаква логичност, тъй като не направи подготовка, само че не можа да се включи и в нашия колектив”, приключи Луканов.

Снимка: Иван Йочев, Sportal.bg
Първа лига 20 кръг, петък 8 декември  Септември (София) 2:1краен резулат  Черно море
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР