Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов отдаде загубата от

...
Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов отдаде загубата от
Коментари Харесай

Луканов: Тънките моменти не са на наша страна

Старши треньорът на Черно море Емануел Луканов отдаде загубата от Славия с 0:2 на малшанса. „ Белите “ се постановиха след попадения на Иван Минчев и Галин Иванов.

„ Пореден мач, който не знам по какъв начин да обясня. Всички наши мачове се вземат решение от епизоди, които не са в наша изгода. Нелепи рикошети. Знаете, че един рикошет може да отиде в наш човек, както и в техен човек. Винаги обаче се случва по този начин, че топката отива при тях и позволяваме гол. Плащаме огромна цена за всичко това. Това са тънките моменти във футбол, а те не са в наша изгода. Гледам и първия гол, топката е центрирана от на никое място, вторият гол пристигна от един рикошет. Липса на шанс ли е, не знам. Не е липса на умения сигурно “, разяснява за Диема Спорт Луканов, gong.bg.

 „ Имахме обстановки до 20-ата минута, само че не успяхме да създадем чисти голови положения. След 1:0 потърсихме всячески си да изравним, вкарахме и нов нападател, само че на този стадий това са опциите и силите. Целта е да се възстановим до Ботев. Искахме да излезем да ги натиснем и да изравним резултата, само че не се получи. Тънките миг не са за нас. Явно тази година шансът не е на страната на Черно море. Славия си употребява своите моменти. Те контраатакуваха, само че генерално видяно мисля, че се получи равносилен мач. Имаме доста млади момчета, с които Черно море един ден ще бере плодове “, сподели още наставникът на варненци.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР