Старши-треньорът на Черно море Емануел Луканов обяви, че победното попадение

...
Старши-треньорът на Черно море Емануел Луканов обяви, че победното попадение
Коментари Харесай

Треньорът на Черно море: Загубихме след несъществуващ корнер

Старши-треньорът на " Черно море " Емануел Луканов разгласи, че победното попадение на " Левски " в мача сред двата тима е паднал след фиктивен корнер.

Загубихме с един корнер, който даже не беше корнер. Той реши мача. Направиха ни някакъв подслон и ни вкараха. Изтървахме дузпата, след това идната офанзива не беше корнер, само че съдията го отсъди и ни вкараха. Иначе имаше доста положителни моменти. Поздравявам момчетата. Не взехме нищо, само че пътят е този. С тази игра ще успеем в идните мачове, сподели Емануел Луканов. Той разяснява и пропуснатата дузпа на Георги Илиев. 

Такова решение е взел, би трябвало да се почита. Вратарят не мърда. Пак ви споделям - корнерът, който беше отсъден, нямаше корнер. Левски нямаше числено предимство нито в центъра, нито в офанзива. Имаха удари, само че това е обикновено. Все отново играем на “Герена ”. Не упреквам съдиите. Те се оправиха добре. Просто човешка неточност. Има някаква мъка от този мач, само че на почивката ще размислим и ще се подготвим, сподели Емануел Луканов . Чуйте още от него:
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР