Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана доволен от

...
Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана доволен от
Коментари Харесай

Дани Моралес: Момчетата се раздадоха, тръгваме си доволни с една точка

Старши треньорът на Ботев Враца Даниел Моралес остана удовлетворен от извоюваната точка против Левски. Двата отбора не съумяха да си отбележат попадение и пропуснаха по една дузпа, с цел да завършат при нулево реми.

„ Както споделих и преди - гледаме да вземем точка или три точки. По-добре е, в сравнение с нула. Момчетата се раздадоха. Трудът на момчетата и шансът ни покриха. Ботев Враца сподели, че има капацитет. Разбира се, че Левски сътвори повече положения от нас, само че в случай че гледаме действително, имаме две-три чисти обстановки, а и дузпа. Можеше по-добре да развием обстановките. Тръгваме си удовлетворени с една точка от „ Георги Аспарухов “.

„ Стамен Белчев е работил с млади и доста добре знам какво харесват те. Те обожават да играят по крилата. На това може да се противодейства с положително позициониране. Хората би трябвало да си покриват зоната. Допуснахме неточност при тези обстановки “.

„ Знам, че няма по какъв начин да играеш футбол без напрежение. Футболистите би трябвало да свикнат с това нещо и за това им се заплаща. За страдание, нямаме победа от доста време. Знаем, че тези момчета се пробват да играят. Ръководството ни поддържа. Благодарен съм на клуба и моите състезатели “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР