Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров призна, че очаква

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров призна, че очаква
Коментари Харесай

Киров: Трябва да запазим положителния баланс

Старши треньорът на Ботев Пловдив Николай Киров призна, че чака сериозен конфликт с ЦСКА в мача от 16-ия кръг на Първа лига в събота. Срещата ще можете да наблюдавате директно по DIEMA SPORT и GONG PLAY, както и минута по минута на Gong.bg.

Николай Киров преди ЦСКА: Трябва да сме дисциплинирани

“Безспорно се изправяме против един от най-хубавите тимове сега в шампионата. Едно от най-сериозните имена като история и обичаи в българския футбол. Представянето им досега демонстрира, че те имат доста повече мощни, в сравнение с слаби стран към момента”, сподели Киров пред “Дарик”.

“Работата ни бе ориентирана напълно върху подобряването на концентрацията на терена, с цел да успеем да се противопоставим точно на тези мощни страни на ЦСКА, изключително в офанзива. Естествено ще опитаме да се възползваме от обстановки, в които тима на ЦСКА ще позволява слабост”, добави той.

ЦСКА без четирима против Ботев

“Всичко зависи от нашето показване. Предполагам, че ще има добра атмосфера на стадиона. Надявам се да има и доста последователи, с цел да се получи един същински двубой”, сподели още Киров.

“Започнахме да построяваме един жанр на игра, в който най-важно е владеенето на топката. Мисля, че там е нашата мощ, а не да се приберем в нашата лична половина и да се пазиме.

Киров разкри още, че все още няма проблеми с контузени футболисти.

ЦСКА пусна билетите за Ботев

“В българското състезание всеки може да победи всеки и точки могат да се изгубят безусловно на всички места. Разделям нашето показване на две елементи. Първата част, в която играехме и в европейските шампионати, няма по какъв начин да не са се отразили и като психическа конфигурация, и като прохлада в играта. След като отпаднахме от евротурнирите мисля, че се представяме малко по-постоянно и точно точковия актив, който събрахме в тази част на шампионата, приказва, че сме си създали положиелен разбор на нашето показване. Въпросът е да запазим точно това неизменност от тук нататък”, призна наставникът на “канарчетата”.

“Шампионатът е по този начин изработен, че е най-важно да влезеш в първата шестица. От там нататък ще мислим за по-предно класиране”, приключи Киров.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР