Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от

...
Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от
Коментари Харесай

Ботев без Александър Тонев срещу Арда

Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович дефинира група от 18 футболисти за идния мач с Арда. Срещата от първия кръг на новия шампионат е в събота от 18:30ч. на " Арена Арда " в Кърджали.

Извън групата останаха контузените Александър Тонев, Джонатан Перейра и Атанас Зехиров. За дуела с отбора от Кърджали отпадна и осъденият Антонио Вутов.



За идния мач с Арда наставникът на " жълто-черните " няма да разчита и на юношите Атанас Чернев и Димитър Тонев, които на следващия ден ще вземат присъединяване в контролата на групировката до 19 години на Ботев против мъжкия отбор на Марица (Пловдив).

Сред 18-те попадна роденият през 2002 година Иво Казаков, за който това е дебют за мъжкия отбор на " канарчетата ". В късния следобяд ботевистите упражняваха на клубната база, след което отпътуваха за Кърджали, където ще бъдат на режим преди дуела.

Ето и групата на Ботев: Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Лазар Марин, Родни Клустър, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Филип ван Арнем, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Станислав Шопов, Антон Карачанаков, Кристиан Добрев, Тейлон Кореа, Иво Казаков



Футболистите на АРДА организираха последна подготовка преди утрешната първа среща в историята на клуба в Първа лига. 25 играчи изведе Стамен Белчев на заниманието, което се организира на АРЕНА АРДА и бе следено от президента на клуба Петър Пешев. Тренировката продължи малко повече от един час, като тя мина в чудесно въодушевление сред играчите. Вратарят Иван Караджов, който през днешния ден чества рожден ден почерпи съотборниците си в съблекалнята, а множеството пожелания бяха за суха мрежа против Ботев пловдив. Мачът с Ботев Пловдив сигурно пропущат Ахмед Осман и Веселин Марчев заради наказване.След заниманието Белчев ще дефинира групата за мача, след което тимът ще отпътува на лагер.

Все още има останали билети за утрешния мач. Касите на АРЕНА АРДА ще работят в деня на мача от 9:00 до края на първото полувреме. Срещата е от 18:30 часа, като основен арбитър е Станислав Тодоров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР