Старши-треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович не мисли да подава

...
Старши-треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович не мисли да подава
Коментари Харесай

Желко: Не вярвам играчите ми да продават мачове

Старши-треньорът на Ботев Пловдив Желко Петрович не мисли да подава оставка макар трагичното положение на тренирания от него тим. След загубата с 0:2 от Черно море той разяснява тематиката с полиграфа и съобщи, че играчите му са правилни и не продават мачове.

„ Може би те владееха топката с 10 % повече, само че това е обикновено. Мисля, че сме единственият тим, който от началото на сезона няма гол от нападател. Те несъмнено бяха много по-добри от нас. Допуснахме невъобразими неточности. Недопустимо е “, стартира той.

Петрович очевидно бе отчаян от неналичието на успеваемост в офанзива и позволените неточности.

„ 3 пъти през седмицата тренирахме завършващия удар. Знам че е мъчно. Трябва да кажа нещата такива каквито са. Първото полувреме трябваше да водим с 2:0. Една неточност, първи гол за тях. Сбъркахме в средата на терена, а вторият гол напряко не желая да разясня. Не желая да разясня “, продължи експертът.

„ Работя всеки ден по 15 часа за Ботев Пловдив. Трябва да попитате управлението за мен. В един мач всичко ще се отпуши. Работя тук, одобрявам доста неща. Виждате, че играем с крила, които в действителност са бекове. Ако в Ботев са недоволни от мен, би трябвало да ми го кажат. Резултатите, несъмнено, не са приемливи. Искам напрежението да е върху мен, а не върху играчите “, пое отговорността черногорецът.

„ Загубите единствено ни вдъхват мотивация. От 15 години съм треньор. Никога не съм се предавал. Хората би трябвало да схванат и да одобряват това, тъй като загубихме 5-6 футболисти. Нека забележим какво ще стане през декември. Какво можем да създадем? Никога не съм желал нещо от клуба. Тук съм поради тима ", сподели треньорът.

" Не мога да разясня полиграфа. Не знам по какъв начин да го нарека. Клубът изиска това, а играчите ни са правилни. Не знам за какво е полиграфът. Мисля че всичко е правилно ", приключи Желко Петрович.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР