Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана доволен

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана доволен
Коментари Харесай

Душан Керкез: През второто полувреме показахме класата си

Старши треньорът на Ботев Пловдив - Душан Керкез, остана удовлетворен след успеха над Арда в Кърджали с 0:2. Наставникът на " канарчетата " похвали своите футболисти за представянето, изключително през второто полувреме, когато паднаха и двата гола.

" Първото и второто полувреме бяха изцяло разнообразни за нас. През първото не се представихме по най-хубавия метод - Арда контролираше дуела, само че през втората час показахме класата си и успяхме да спечелим.

Арда не ни изненада по никакъв метод. Знаехме, че ни чака сложен мач. Арда е постоянен тим, добре проведен. Променихме мисленето си и силата, с която играхме преди почивката. Трябваше да запазим по-добра сграда сред линиите. Създадохме шансове и успяхме да отбележим.

Освен една неточност през първото полувреме, в която Боруков имаше опция, мисля че се справихме добре в отбранителен проект. За да отбележим попадение в офанзива, би трябвало да се представим добре и в отбрана. Поздравления към всички, особени за второто полувреме. Благодаря доста и на почитателите, които пристигнаха да ни поддържат в работен ден. Радвам се, че успяхме да им дадем мотиви за наслада.

С тези три точки съумяваме да се качим на последния трен за втората група в класирането. Ще се борим за топ 6. Винаги идващият мач е най-съществен. Първо поглеждаме към Етър, а по-късно и към Хебър, тъй като за всеки тим в България е значимо по какъв начин се показва в шампионата за Купата ", сподели Керкез.
 
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР