Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе разочарован след

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе разочарован след
Коментари Харесай

Душан Керкез: Атмосферата и играта на футболистите беше перфектна

Старши треньорът на Ботев Пловдив Душан Керкез бе отчаян след в 118-ото издание на градското дерби.

" Канарчетата " сътвориха цели 14 голови положения, само че по този начин и не съумяха да осъществят, а гол на Антоан Бароан бе анулиран поради засада.

" Когато играеш по този метод и не победиш, естествено е да се чувстваш печален. Всичко беше съвършено - атмосферата от публиката и играта на футболистите ми, само че за жалост това, което ни липсваше, е попадението. Много смесени усеща остават в мен. Доминирахме, създадохме шансове, играчите се стараха доста, само че не спечелихме. Благодаря на почитателите за страхотната атмосфера и за това, че не стопираха да ни поддържат през всичките 90 минути. Съжалявам, че не успяхме да им донесем насладата да победим в дербито, само че идващия път това ще се случи ", съобщи Керкез.

Наставникът е удовлетворен от играта на възпитаниците си.

" За мен най-важното е, че играхме против тим, който досега доминираше съвсем във всичките си мачове и в доста огромна част от срещата през днешния ден се противопоставихме и ги спряхме. Създадохме доста положения, само че несъмнено състезател на мача е техният вратар. Липсваше ни вярното решение в завършващата фаза. В останалата част от играта бяхме доста положителни. В дербито има доста страсти. Имаме доста надарени футболисти, с които обаче би трябвало да проявим самообладание, с цел да израснат ", сподели още наставникът на Ботев.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР