Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич, разкритикува остро Българския

...
Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич, разкритикува остро Българския
Коментари Харесай

Валентич нападна остро БФС и съдийската комисия след загубата от Лудогорец

Старши-треньорът на Ботев (Пловдив) - Азрудин Валентич, разкритикува остро Българския футболен съюз и съдийската комисия поради отсъжданията на рефера Георги Гинчев по време на дуела с Лудогорец от 29-ия кръг на Първа лига.

" Канарчетата " позволиха проваляне с от първенците.

Според Валентич съдийската бригада от мача със " разградчани " е отсъждала всяка противоречива обстановка в интерес на " орлите ". Наставникът на Ботев добави, че съдийската поддръжка, която някои клубове получават, убива българския футбол и по тази причина националният ни тим не може да се класира за международно или европейско състезание по футбол.

" Искам да се обърна към Българския футболен съюз, съдийската комисия и да им кажа, че всяка противоречива обстановка се отсъжда в интерес на съперниците ни, цялостен сезон го дублирам. Не загубихме мача с Лудогорец поради това, само че загубихме огромна част от силата ни поради тези неща и неналичието на шанс в някои обстановки. Когато не си реализираш ситуациите, няма по какъв начин да победиш. Липсваха ни почитателите по трибуните, с тяхна помощ можеше да спечелим дуела. Ръководството на БФС би трябвало да санкционира съдиите, които убиват българския футбол. Именно поради това България в никакъв случай няма да се класира за международно или европейско състезание. Искам само почтена борба за местата, даващи право на присъединяване в евротурнирите. Ние нямаме съдийско лоби, каквото имат други тимове. Но ние ще спечелим третото място и ще играем в Европа след идващия сезон ", съобщи Азрудин Валентич.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР