Старши треньорът на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, бе изключително

...
Старши треньорът на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, бе изключително
Коментари Харесай

Генчев: Всеки треньор носи оставката в джоба си

Старши треньорът на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, бе извънредно отчаян след следващия отрицателен резултат на „ канарчетата “. Специалистът съобщи, че не е могъл да си показа по-кошмарен сюжет от това пловдивчани да имат единствено 2 точки след 5 изиграни мача. Генчев показа също, че не се тормози за поста си, тъй като „ всеки треньор носи оставка в джоба си “.
Прочетете още
„ По-кошмарен сюжет не съм и предполагал, че може да има – единствено две точки в първите пет мача. Днес доста положително първо полувреме с две чисти положения и пропусната дузпа. Получихме жълти картони, които доведоха до понижаване на агресивността, а това се отразява на целия тим. Второто полувреме стартира доста неприятно, допуснахме гол, това е най-трудното за нас, съперникът сътвори доста положения, можеше да вкара втори гол, ние можехме да изравним с извънредно чистото състояние на Нади “, стартира Генчев.

„ Това, което виждам на тренировки - който се труди, на него давам късмет. На терена си зависи от футболистите какъв брой се раздават, дали нещо им пречи. Оправдания постоянно могат да се намерят. За днешния мач няма никакви оправдания. Нито футболистите на Хебър са по-добри, нито имат по-добри условия. Каквото и да кажа, ще прозвучи като опрощение. Вината е единствено на треньори и футболисти. Искам да благодаря на почитателите, тъй като досега не демонстрираме, че заслужаваме такава поддръжка. За доверието на управлението ще се разбере “, продължи наставникът.

„ Хубаво е, че имаме състезателен шеф. Обсъждаме селекцията, закъсняла е. Не мога да виждам почитателите в очите. Благодаря им за доверието. Хората желаят да виждат предпочитание и битка. Сезонът е в доста неприятна посока. Трябва да създадем всичко допустимо да вземем победа. От напрежение е, не от неможене. Винаги взимаме неверното решение, когато би трябвало да приключваме. Никога не съм бил обезпокоен за поста си. Всеки треньор носи оставката в джоба си. Резултатите ще покажат заслужил ли съм доверието “, приключи Станислав Генчев.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР