Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез имаше претенции към

...
Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез имаше претенции към
Коментари Харесай

Керкез критичен към отбора си и съдийството след мача с ЦСКА 1948

Старши треньорът на Ботев Пд Душан Керкез имаше искания към съдиите от мача против ЦСКА 1948. Неговият отбор приключи 0:0 в срещата от 28 кръг на шампионата. Той не остана удовлетворен от първото полувреме на своите играчи.

„ Мисля, че има хора, които не почитат Ботев Пд, най-малко за мен би трябвало да се свири по отношение на разпоредбите – 50:50. Не споделям да се свири дузпа, само че това се случи във втори следващ мач. Ние ще продължим да работим, с цел да се подобрим “, сподели треньорът.  

„ Изиграхме разочароващо първо полувреме, не обичам да се оправдавам, само че този път би трябвало да го направя, тъй като почитателите не го заслужавахме. Бяхме по-агресивни през втората част, само че не успяхме да осъществяваме. Имаме два мача до плейофите и би трябвало да се концентрираме върху тях. Ние се подобряваме в отбранителен проект, демонстрираме го в последните мачове, само че ни липсваше централизация. Създадохме положения, не желая да се окайвам, само че съм отчаян от първото полувреме, ще го проучваме и ще си вземем поучения “, показа Керкез.

„ Това бе отворен край на дуела и е обикновено да основат положения през нашата врата. Трябва да вкарваме голове и не желая да виждам това държание като през първото полувреме. Знам, че на дневен ред стои дали ще отидем на шесто място, дали седмо, нашата цел е да отидем да играем за топ 6. Досега постоянно седмият е губил мястото за Европа “, добави наставникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР