Старши треньорът на БК ЦСКА Росен Барчовски изрази мнението си

...
Старши треньорът на БК ЦСКА Росен Барчовски изрази мнението си
Коментари Харесай

Барчовски: Целта е да си запазим третото място

Старши треньорът на БК ЦСКА Росен Барчовски изрази мнението си след успеха над Левски във Вечното дерби. Опитният експерт проучва грешките на своите в отбрана и офанзива.

  " Основните проблеми при нас бяха в транзицията в отбрана. Левски са доста мощни изключително с Алън Арнет и Джон Флорвиъс. Вкараха ни 16 точки на бърза офанзива, бягаха доста добре. Въпреки това успяхме втора, трета и четвърта част да ги лимитираме до 17-18 точки единствено. По-слабо ни беше нападението - пазеха ни, минаваха ни на пик-ен-рол, изпод събираха в отбрана и може би имаше малко терзание в нас от предходната загуба ".

" Може би и поради това, че смятахме, че би трябвало наложително да спечелим мача с по-добра успеваемост за 3 точки, щеше да свърши по-рано срещата. Нашата цел като класиране е да си запазим третото място, в случай че имаме късмет и Балкан сбърка някъде. Съмнявам се това обаче да стане. Все още обаче не сме спечелили третото място. Имаме мач с Черноморец, както и още срещи. Много е равностойно шампионата тази година. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР