Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини се изказа ласкаво да

...
Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини се изказа ласкаво да
Коментари Харесай

Пелегрини преди Лудогорец: Ние винаги играем за победа

Старши треньорът на Бетис Мануел Пелегрини се изрече ласкаво да отбора на Лудогорец преди утрешния конфликт сред двата тима в шампионата Лига Европа.

Испанският състав се нуждае от точка, с цел да си подсигурява първото място в групата, до момента в който Лудогорец би трябвало да завоюва, с цел да резервира задатъка си от три точки пред Рома в борбата за второто място в групата.

„ Няма да играем за тъждество, тъй като в случай че влезеш в мача с такава настройка, е мъчно да изиграеш добър дуел. Ще се опитаме да спечелим, само че и тъждество ще бъде добре, тъй като ще ни донесе първото място в групата, само че нашият нрав е постоянно да излизаме за победа ", разяснява Пелегрини на конференцията, която се организира на стадиона на Бетис преди заминаването за България.

" Лудогорец е мощен тим, който се бори за първите две места в групата. Вече ги познаваме добре, те изиграха мощен мач на нашия стадион, а преди този момент победиха Рома в България. Труден противник с положителни играчи. Основната ни цел беше да се класираме и към този момент я постигнахме ", сподели още Пелегрини.
Чилиецът е неудовлетворен от дългото пътешестване, което тимът му би трябвало да предприеме за мача в Разград.

" Всички желаеме да играем в Лига Европа, само че когато играеш в четвъртък като посетител, би трябвало да нощуваш в града, в който се играе мачът и това прави пътуването прекомерно дълго. Летището е надалеч от мястото, където играем, а след този мач ни следва и посещение на Сан Себастиан, където ще пътуваме в събота и ще се приберем късно в неделя, което е доста уморително ", разяснява Пелегрини.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР