Старши треньорът на Бенфика Нелсон очаква срещата-реванш срещу в Амстердам

...
Старши треньорът на Бенфика Нелсон очаква срещата-реванш срещу в Амстердам
Коментари Харесай

Верисимо преди гостуването на Аякс: Ние сме фаворити

Старши треньорът на Бенфика Нелсон чака срещата-реванш против в Амстердам на следващия ден да бъде открита, без значение от това, че неговите футболисти са посетители. Той сподели още, че португалските играчи са добили по-голяма убеденост от първия мач в предишния месец, когато Аякс на два пъти поведе в резултата, само че срещата приключи 2:2. Верисимо не има вяра, че домакините са любимец в реванша.

" Мисля, че ще бъде открит мач, тъй като това са два тима, които обичат да владеят топката. Ние играем като посетител, тъй че чакаме мощна офанзива от страна на Аякс и би трябвало да бъдем постоянни в защита ", сподели Верисимо на конференция в Лисабон преди отпътуването на отбора за Нидерландия.

" Признаваме, че противникът има доста качества при владението на топката, само че има и някои недостатъци. От нас зависи да се възползваме от тях. Това са два тима, които ще се опитат да наложат своята игра. Ще би трябвало да се възползваме от опциите си ", добави той. В първия мач означи два пъти през първия половин час, само че също по този начин позволи автогол, а през второто полувреме изравни посредством резервата. " Допуснахме два гола, само че дълго време контролирахме мача. Трябва да сме на сходно високо равнище, с цел да преодолеем това мъчно затруднение, каквото е Аякс ", сподели.

" Но ние имаме вяра, както споделих преди първия мач, което евентуално доста хора не имат вяра, че сме любимец в този конфликт. ще би трябвало да покаже почит, ние ще почитаме Аякс и тогава това се трансформира в игра на котка и мишка, да разберем къде е преимуществото ни и да го използваме ", добави треньорът. ", и се завръщат в състава след травми за мача във вторник ", разкри още.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР